• Miele Premium Partner
  • Bosch, Siemens Service Partner
  • Snelle Service
  • Mobiele pin

Service

Bij witgoedspecialist Hildam is service vanzelfsprekend.
Wij verzorgen altijd het plaatsen en installeren van witgoed en inbouwapparatuur, ook als er geen lift aanwezig is.

Reparatie bij u thuis
Ondanks dat uw apparatuur doorgaans jaren onbezorgd draait kan het voorkomen dat er toch een storing optreedt. Wij hebben vakkundige monteurs die elke storing aan uw apparaat kunnen verhelpen. Via het reparatieformulier kunt u een aanvraag indienen. Vaak bent u al binnen 24 uur geholpen. Doorgaans kunnen onze monteurs de storing binnen een half uur verhelpen zodat u weer gebruik kan maken van bijvoorbeeld uw wasmachine, wasdroger of inbouw apparatuur.

De monteur heeft de meeste onderdelen op voorraad in de auto en zal daardoor in de meeste gevallen de storing direct kunnen verhelpen.

Wij zijn officieel Miele, Bosch, AEG, Siemens, Liebherr en Quooker servicereparateur. Daarnaast repareren wij vele andere merken. Vraag een reparatie aan of neem contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven.

Reparatie in de werkplaats
Kleine apparaten of inbouw apparaten zoals stofzuigers, koffieautomaten, ovens etc. kunnen ook bij ons in de winkel worden afgeleverd en gerepareerd worden in onze werkplaats zodat u geen voorrijkosten betaald.

Serviceabonnementen
Miele apparatuur staat bekend om zijn techniek en lange levensduur. Daarbij is het van belang dat apparaten goed worden onderhouden en goed gereinigd worden. Daarom zijn er verschillende servicepakketten beschikbaar om u apparaten te onderhouden door vakkundige monteurs.

Zo bieden wij onder andere een serviceabonnement aan voor €64,-. Voor dit bedrag komen wij uw gehele machine controleren en schoonmaken zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw apparatuur. Dit abonnement is beschikbaar voor verschillende apparaten zoals uw wasmachine, wasdroger, afwasautomaat, etc.

Daarnaast zijn wij gecertificeerd om CoffeeCare onderhoud uit te voeren. CoffeeCare zorgt er voor dat uw Miele koffieautomaat technisch goed onderhouden wordt. Afhankelijk van de leeftijd en het aantal bereide kopjes koffie is klein of groot onderhoud nodig. Bij klein onderhoud worden de dichtingen vervangen en vindt reiniging van het filtersysteem en de koffiemolen plaatst. Bij groot onderhoud wordt bovendien de aandrijving van het filtersysteem vervangen.

Als u een Miele Service Certificaat heeft afgesloten kunt u ook door ons de reparatie uit laten voeren. Wij zijn een Erkend Miele Service Certificaat reparateur.

Reparatie en installatieservice

Voor snelle en vakkundige reparatie of installatie van uw witgoedapparatuur

Maak een afspraak

Onderdelen en Accessoires

Voor al uw onderdelen nieuwe of gebruikt, doe hier uw bestelling

Vraag aan