• Miele Premium Partner
  • Bosch, Siemens Service Partner
  • Snelle Service
  • Mobiele pin
075 - 6172071 of 035 - 6248457

Uw Mielespeciaalzaak heeft een nieuwe naam

Witgoedspecialist HILDAM – Mielespeciaalzaak sinds 1968

ZAANDAM – HILVERSUM -Een nieuwe naam in een bekend jasje met dezelfde vertrouwde gezichten. Naast Miele gaan de winkels in Hilversum en Zaandam een breder assortiment aanbieden in vrijstaande én inbouwapparaten. Al bijna vijftig jaar geleden werd de Mielespeciaalzaak geopend. Sindsdien is er naam gemaakt door hoge eisen te stellen aan service en de klant centraal te stellen.

Deze kwaliteiten en servicegerichte werkwijze worden nu onder de naam Witgoedspecialist HILDAM – Mielespeciaalzaak sinds 1968 ook doorgetrokken naar andere kwalitatieve merken, zoals Bosch, AEG, Siemens, Liebherr en Quooker, De kracht is en blijft immers witgoed en keukenapparatuur.

Beste apparaten

Om deze reden heeft de Mielespeciaalzaak gekozen om zich met de twee zelfstandige winkels aan te sluiten bij de landelijke formule Witgoed specialist. Op die manier profiteert men van een organisatie die met 13000 winkels in Europa gezamenlijke inkoopafspraken maakt om klanten van de beste apparaten te kunnen voorzien.
Hilversum en Zaandam samen vormt de nieuwe naam Witgoed specialist HILDAM, die met trots wordt uitgesproken. Zowel het filiaal in Zaandam als in Hilversum is volledig verbouwd om bezoekers het nieuwe en bredere assortiment optimaal te kunnen tonen.

Jarenlange ervaring

De jarenlange ervaring en kennis op het gebied van witgoed en inbouwapparatuur gaat mee naar de vernieuwde winkels. Hier is het assortiment uitgebreid tot een passend aanbod voor iedereen. De vernieuwde winkels blijven zich focussen op de echte A-merken uit de branche. Naast eerdergenoemde merken zijn ook producten van Siemens en de kokendwaterkraan van Quooker in de showroom te zien. Wie liever een ander merk heeft: ook geen probleem. HILDAM kan in vrijwel alle merken voorzien.
Bij HILDAM staat de klant altijd centraal; HILDAM is gespecialiseerd in verkoop, installatie, reparatie, onderdelen en accessoires. Ook wordt het aansluiten van nieuwe apparaten, het inbouwen van apparatuur en het eventueel afvoeren van oude apparaten verzorgd.

Meer dan 50 jaar een zaak van vertrouwen!

Reparatie en Installatieservice

Voor Snelle en Vakundige Reparatie of Installatie van uw witgoedapparatuur

Maak een afspraak

Onderdelen en Accessoires

Voor al uw onderdelen nieuwe of gebruikt, doe hier uw bestelling

Vraag aan