• Miele Premium Partner
  • Bosch, Siemens Service Partner
  • Snelle Service
  • Mobiele pin
Slide One

Voor de thuiskok die gaat voor 100% perfectie.
Pak uit met de Miele stoomoven

Slide One
Slide Two

Al 90 jaar de expert in stofzuigen.
Wil je weten welke stofzuiger voor jou geschikt is?
Doe de test!

Slide Two
Slide Three

Bespaar water en energie met
de nieuwe Active-vaatwassers

Slide Three
previous arrow
next arrow

Product nieuws

Miele huishoudelijke- en keukenapparatuur

Er zijn veel goede redenen om voor de huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele te kiezen. Het motto van Miele is sinds de oprichting in 1899 “Immer besser”. Dat betekent dat Miele er alles aan doet om “Immer besser” te zijn dan andere merken en “steeds betere producten te maken”. Trouw aan deze filosofie produceert Miele wasmachines, stofzuigers, vaatwassers, wasdrogers, koffiemachines en andere huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van een bijna spreek-woordelijk hoge kwaliteit. Voor jou als klant klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat je de beste huishoudelijke apparaten in huis haalt.

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest geliefde merken voor huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur. In de Duitse ranglijst van ‘beste merken’ is Miele uitgeroepen tot het beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van hun apparatuur. Kies je voor Miele apparatuur dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid.

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Huishoudelijke apparatuur van Miele onderscheidt zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Vrijwel alle Miele-klanten blijven Miele trouw en bevelen Miele aan. Om de hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven zij naar opties om hun organisatie én producten te verbeteren. Dit betekend bij elke productverandering een verbetering.

De service van Miele

Bij Miele staat service hoog in het vaandel. De snelle en efficiënte klantenservice van Miele is in Duitsland al 17 keer door klanten gekozen tot nummer 1 in de branche. Tijdens een bezoek van één van onze winkels in Den Haag, Zoeterwoude of Cruquius presenteren en demonstreren de adviseurs van Bemmel & Kroon graag alle gebruiksmogelijkheden van de Miele-apparaten waar je meer informatie over wenst. En voor een deskundige reiniging komt Miele graag bij je langs. Miele staat altijd voor je klaar.

Het design van Miele

De apparatuur van Miele heeft een modern design en is in technologisch opzicht altijd zeer vooruit-strevend. Miele-inbouwapparaten is verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. Miele-apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl je huis ook is ingericht: Miele past perfect bij elk design.

Het comfort van Miele

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma’s waarbij succes is gegarandeerd. Miele doet er alles aan om het gebruikersgemak te bieden dat je zoekt.

De techniek van Miele

Miele staat voor een perfecte resultaat, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. In de keuken tijdens het koken, bij het afwassen en het stofzuigen. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies.Talrijke eerste plaatsen bij tests van de Duitse consumentenorganisatie en andere instellingen overal ter wereld onderstrepen dit.