• Miele Premium Partner
  • Bosch, Siemens Service Partner
  • Snelle Service
  • Mobiele pin
075 - 6172071 of 035 - 6248457

HILDAM de Witgoedspecialist

Walter Bolhoeve namens Hildam Miele

Witgoedspecialist HILDAM – Mielespeciaalzaak sinds 1968

advertorial (Zaankanter, Guus Bauer)

ZAANDAM Wie kent die slogan niet. Miele is bij uitstek een merk met een uitstraling van gedegen Duitse kwaliteit. Witgoedspecialist Hildam op de Zuiddijk 15 te Zaandam is al ruim vijftig jaar een vertrouwd adres voor aanschaf, installatie, onderhoud en reparatie van alle apparatuur van Miele, een echte speciaalzaak.

Het karakteristieke hoekpand, waar voor 1968 een juwelier in was gevestigd, is wijd en zijd bekend in de regio, een plek waar ook eigenaar Walter Bolhoeve nooit meer weg wil. ‘De klanten weten ons hier blindelings te vinden. Je kunt hier voor de deur parkeren en de buurt is echt in ontwikkeling.’

‘Miele, er is geen betere.’

Bolhoeve begon in 1982 bij oprichter Nico de Groot in het bedrijf als monteur en nam in 2002 de zaak over. De zuster van De Groot is nog steeds werkzaam in het bedrijf. Beiden zijn vergroeid met het merk. Bolhoeve kan bij wijze van spreken eigenhandig met de ogen dicht een wasmachine uit elkaar halen en, nog belangrijker, weer in elkaar zetten. Twee jaar geleden zijn zowel de zaak in Zaandam, als ook het filiaal in Hilversum volledig verbouwd. Door de marktontwikkelingen, en doordat Miele zelf ook met eigen winkels en via het internet de markt op ging, is ook door Hildam besloten om het assortiment uit te breiden. Wel met uitsluitend absolute A-merken, zoals AEG, Bosch, Siemens en Liebherr. En met heetwaterkraan Quooker.

De kracht van de zaak blijft immers het witgoed en de keukenapparatuur. Tevens sloten de twee zelfstandige winkels zich aan bij de formule Witgoedspecialist, een inkooporganisatie waarvan dertienduizend winkels in Europa deel uitmaken. Zo sta je sterker ten opzichte van de producenten en kun je voor de klanten de beste prijs-kwaliteitsverhouding realiseren. Maar feitelijk is er bij Hildam niet zo heel veel veranderd. Het zijn nog steeds dezelfde bekende gezichten die de klanten van een degelijk advies kunnen voorzien.

Het is de ongekende service die Hildam onderscheidt van grootwinkelbedrijven en prijsvechters op het internet. Bolhoeve heeft onderlegde installateurs en monteurs in dienst. Op het bedrijventerrein Westerspoor-Zuid heeft het bedrijf een eigen werkplaats, waar alle Miele-apparatuur kan worden gerepareerd. En waar inmiddels ook de ins- en outs van de andere A-merken eigen zijn gemaakt. Hildam is een bedrijf dat voor de klant zelf eventuele problemen oplost. Als je al zo lang in het vak zit als Bolhoeve en zijn team kun je dat in sommige gevallen zelfs per telefoon. De merkaansprakelijkheid wordt zeer serieus genomen. Dat zorgt voor veel vertrouwen bij de klanten.

Hildam is met nadruk geen ‘doorleverancier’ van koelkasten, was- en vaatwasmachines en drogers. Het is geen wonder dat de firma een schare heeft van vaste klanten en daarnaast ook al jaren levert aan instellingen en bedrijven.

Tot slot geeft Bolhoeve uw verslaggever, met thuis ook een Miele, nog even een lesje met betrekking tot het optimale gebruik van de wasmachine. We blijken het goed te doen, zijn beiden op leeftijd, maar nog steeds vol in bedrijf.

Al meer dan 50 jaar een zaak van vertrouwen!

Reparatie en Installatieservice

Voor Snelle en Vakundige Reparatie of Installatie van uw witgoedapparatuur

Maak een afspraak

Onderdelen en Accessoires

Voor al uw onderdelen nieuwe of gebruikt, doe hier uw bestelling

Vraag aan