• Miele Premium Partner
  • Bosch, Siemens Service Partner
  • Snelle Service
  • Mobiele pin

(Leerling) Service monteur

Hilversum

Witgoedspecialist Hildam

Loondienst

24-40 uur

vacature header image

Als (Leerling) Service monteur Witgoed ga je samen met jouw ervaren collega op pad om bij de mensen thuis apparaten te installeren en te repareren. Jouw ervaren collega neemt jou mee en gaat alle kneepjes van het vak aan jou leren. Jullie dag zal bestaan uit het plaatsen, aansluiten en repareren van witgoedapparaten (vrijstaand en inbouw).

Wanneer je goed ingewerkt bent en graag zelfstandig al hier en daar reparaties kan uitvoeren mag je ook zelfstandig langs bij de mensen thuis. Je zal dan zelfstandig (kleine) reparaties aan verschillende soorten apparaten uitvoeren van verschillende toonaangevende merken. De planning maken wij samen, dus daar word je goed in ondersteund! Zo kan jij je goed focussen op het repareren van de verschillende apparaten en tover jij zo een glimlach op het gezicht van de klant!

Hoe ziet jouw dag eruit als Leerling Servicemonteur Witgoed?

Concreet houdt dit in dat je:

Wat krijg je

Wie ben jij?

Hilversum

Hier kom je te werken

HILDAM Dé Witgoed Specialist, Mielespeciaalzaak bestaat sinds 1968. Wij zijn een bedrijf met twee vestigingen in Hilversum en Zaandam. In totaal zijn wij met 9 collega's verspreid over de twee winkels. Het team is klein, maar wij zijn goed op elkaar ingespeeld en bereid elkaar te helpen. Samen bereiken we onze doelen en bieden wij goede service aan de klant. Wil jij je ook aansluiten bij ons leuke team? Solliciteer dan op onze vacature en dan hopen wij jou snel bij ons te mogen ontvangen.

Solliciteer voor deze baan!

Solliciteren doe je makkelijk via de sollicitatiebutton! Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. We proberen zo snel mogelijk, en in ieder geval binnen 10 werkdagen, te reageren op jouw sollicitatie. Heb je eerst nog een vraag? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij hopen je binnenkort uit te kunnen nodigen voor een gesprek!
075 - 6172071
Hildam vacature form general iamge

Upload je cv en soll. brief

Upload hieronder je motivatiebrief en andere ondersteunende documenten (pdf, doc of docx).

Geen bestand gekozen

Sollicitatieproces

1
2
3

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen wordt je opgenomen in het sollicitatieproces.

Wij nemen doorgaans binnen 5 werkdagen contact met je op als we je willen uitnodigen voor een gesprek

Zijn we allebei enthousiast? Dan bespreken we alles voor jouw eerste werkdag!