• Miele Premium Partner
  • Bosch, Siemens Service Partner
  • Snelle Service
  • Mobiele pin
075 - 6172071 of 035 - 6248457

Bosch WAT28695NL SERIE 6 I-DOS EXCLUSIV


Tijdelijk € 749,- inclusief plaatsen en aansluiten, binnen ons service gebied.
Klik hier voor de Bosch i-Dos wasachine WAT28965NL EXCLUSIV

 

i-DOS intelligent doseersysteem: perfect afgemeten wasmiddel voor een optimaal waterverbruik.
Bosch WAT28695NL serie 6 I-DOS EXCLUSIV. Water besparen door wasmiddel te besparen: het unieke intelligente i-DOS doseersysteem meet exact de benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel. Speciale sensoren meten in de automatische programma’s het gewicht en het soort textiel van het wasgoed en zelfs de mate van bevuiling. Je wasgoed wordt gewassen met de optimale hoeveelheid wasmiddel. En doordat je nooit te veel wasmiddel gebruikt, hoeft de machine ook niet extra te spoelen om eventuele zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. Met i-DOS kun je wasmiddel en tot wel 7.062 liter water besparen (geschatte jaarlijkse besparing met i-DOS in plaats van handmatige dosering met een conventioneel fijnwasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar.)

De wasmachine weet wat je wast.
I-DOS weegt de hoeveelheid was en scant de textielsoort. Sensoren meten aan de hand van het spoelwater hoe vuil de was is. Met deze informatie zorgt i-DOS ervoor dat precies de juiste hoeveelheid water en wasmiddel worden gebruikt, en het hele wasproces optimaal wordt uitgevoerd. Om het je nog makkelijker te maken, vul je de doseertank in één keer met 1,3 liter wasmiddel en heb je daar twintig wasbeurten lang geen omkijken meer naar.

Omdat je nog meer van onze wasmachines mag verwachten.
Perfect wassen, met oog voor mooie spullen en het mileu, begint wat ons betreft bij automatisch doseren. In drie prijsklassen hebben wij wasmachines daarom uitgerust met i-DOS: Serie 6, Serie 8 en de HomeProfessional serie. Met een Bosch HomeProfessional wasmachine met i-DOS beschik je over de meeste mogelijkheden om automatisch te wassen. Hieronder leggen we per prijsklasse uit hoe je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Haal een winnaar in huis met i-DOS.
Bezoekers van Kieskeurig.nl gaven een van de Bosch wasmachines met-DOS afgelopen zomer nog het cijfer 9. Behalve over i-DOS waren ze ook erg tevreden over het lage geluidsniveau en de gebruiksvriendelijkheid. Met de mening van testjury’s en andere consumenten word je nog beter geholpen bij het kiezen en kopen van je nieuwe wasmachine.

 

BOSCH-SIEMENS SERVICE

HILDAM voor onderhoud en reparatie van uw BOSCH en SIEMENS apparaten

Maak een afspraak

BOSCH-SIEMENS ONDERDELEN

HILDAM voor al uw Bosch en Siemens onderdelen

Vraag aan